Tuijan Blogi

keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Vappu :)

Iloista, aurinkoista ja hyvää Vappua kaikille ystäville!

Terveisin Tuija, Tero, Lauri sekä karvaiset kakaramme Rocky, Kissu ja Tigru.

sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008

Mukava yllätys:)

Aamulla jo ennen kymmentä puhelin soi ja kukas sieltä soittikaan, oma isäni:) Sanoi että on ihan lähellä meitä ja tulee kylään. Voi että miten olen onnellinen kun ei olla viiteen vuoteen nähty! Ei nyt ihan priimakunnossa asuntomme ollut mutta ei häntä haitannut. Lauria ei ollut koskaan nähnyt ja oli mukavaa että Lauri tapasi vaarinsa:) Isä on edelleen yksin ja kovasti koittaa saada asunnon Pyhäjärveltä. Kyllä vaan se isäkin on harmaantunut mutta aina on puku päällä:) Harmi kun otimme kuvia mutta ei isä antanut lupaa laittaa niitä päiväkirjaani tai miten se sanoi, telkkariin:D
Heti isä ihastui Rockyyn, koirista kun pitää ja nyt sai vaari kunnon korvapesun! Sovimme että soittelemme ja näemme taas:)

lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Lauantai illan huumaa

Niinpä niin minäkin sitten päätin että voisi käydä vähäsen paikallisissa bubeissa kierroksella, en olekkaan missään ravintoloissa käynyt viiteen vuoteen. Minä, Tero ja Lauri poikamme joka on jo kohta 20v. teimme kierroksen Tapanilan baareihin...voihan elämä mitä junttipaikkoja! Menimme ensimmäiseen baariin ulos terassille istumaan ja eikös siiheen pöytään änkenyt joku tuntematon mies istumaan ja oli joku täys tollo, sanoi että näytän hyvin kärkkäältä ihmiseltä:) Terolta pyysi ottamaan aurinkolasit pois että näkee hänen silmät! Mulle riitti ja samantien lähdimme toiseen paikkaan ja siinä paikassa oli kaksi vanhaa mummua, ei sitten menty sinne. Menimme kolmanteen paikkaan ja otimme pari siideriä ja otin yhen salmiakkikossu paukun ja sitten kotiin...reissu kesti tunnin kokonaisuudessaan! Ei ravintolat ole minua varten jos on typerää. Kotona on paljon kivempi olla:)
Lene ja Santtu tulivat tänään käymään uudella prätkällä täällä ja voihan jestas miten iso pyörä olikin, tuhat kuutioinen suzuki, aika makee ja mitkä saundit lähti:D
Terokin sieltä Tallinnasta kotiutui viime sunnuntaina "ihan hyvin". Rocky oli selvästi Teroa ikävöinyt, Tero kun tuli ovesta sisään niin Rocky hyppäsi Teroa vasten ja piti tassuilla tiukasti kiinni, ei meinannut millään Rocky rauhoittua vaan Tero sai vielä kunnon naamapesun ja raukka Rocky itki kovasti ikäväänsä:( Rocky on niin uskollinen ystävä perheenjäsenille:)

sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Hyvää syntymäpäivää rakas äitini!

Tänään oma rakas äitini täyttää 69 vuotta, soitin hänelle mutta juuri oli toisessa puhelimessa puhumassa kaksois-siskonsa kanssa. Kohta soittaa minulle niin saan onnitella häntä;)
Oi että hermot lepää kun olen ihan yksin kotona! Yönkin nukuin oikeen leveesti:D
Tero sitten vasta illalla kotiutuu ja huomenna menee reippaana miehenä aamulla töihin:D

perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Rauhaisa viikonloppu:)

Tälle viikonlopulle ei ole mitään tiedossa ainakaan minulle. Terolla on huomenna synttärit ja lähtee työkavereidensa kanssa Tallinnaan, tulee vasta sunnuntaina. Nyt voin tehä melkeen mitä haluan:) Mielessä kävi että oisin lähtenyt Laurin kanssa vähän tanssahtelemaan mutta se oli Teron mielestä tosi huono idea:D Ois aika noloa jos äiti menis poikansa kanssa, mutta ei näitä ystäviä pahemmin ole:) Taidan olla vaan ja löhöillä sohvalla ja syödä suklaata! Aina olen ihan innoissaan kun Tero lähtee mutta jo parin tunnin päästä olen ihan kypsynyt kun en ole näkemässä mitä se siellä laivalla tekee/toheltaa:)
Tänään tulee varmaan Lene, Santtu ja Sofia kylään. Lattiat pitää siivota koska siellä on pään kokoisia koirankarvatuppoja jostakin ihmeestä ilmestynyt!
Aamulla oli tosi kylmä ja nyt paistaa aurinko, kivasti lämmittää. Näin jo sinivuokkoja ja leskenlehtiä, kesä tulee;)

tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Huomenta

Kirjoitankin heti aamusta kun ei tässä vielä muutakaan tekemistä ole. Aamukahvi jäi mukiin kun Rockylla oli niin kiire ulos, hyvä että ehin edes päälle pukea.
Sunnuntaina olimme anopin hautajaisissa, todella kauniit hautajaiset ja ihmisiä oli paljon! Laulamassa oli oopperalaulajatar Ritva Auvinen, sekä Teron sisko...kaunista kuunneltavaa. Hautajaiset olivat Munkkiniemen kirkossa. Ruoka oli karjalaista koska anoppikin oli Sortavalassa syntynyt niin sopi hyvin tilaisuuteen. Tero otti ihmeen rauhallisesti koko tilaisuuden, minä en ja alkoi heti itkettämään kun näin arkun:( Sunnuntaina ilma oli vaan surkea, vettä satoi mutta ehkä taivas itki.
Nyt menee ihan hassusti kun ristiäiset ja rippijuhlat ovat samana päivänä:( Mutta minun mummina on mentävä ristiäisiin! Harmittaa vaan siskoni puolesta etten pääse rippijuhliin.
Kyllä väsyttää, viimeyön nukuin todella huonosti! Tässä täytyy koittaa jotakin tehdä ettei istuvilteen nukahda:)

perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Stressi ohi !

Tänään olen saanut Teron kanssa paljon aikaiseksi jo heti aamusta. Kävimme ostamassa kummallekkin vaatteet hautajaisia varten. Tero osti mustan puvun ja minä ostin mustan bleiserin ja mustat suorat housut...tosi kaunis bleiseri:) Vaan tässä mietin että minkä värinen paita sopii minun pukuuni?? Kukkavihko on tilattu jonka sitten haemme sunnuntaina kukkakaupasta.
Lauri oli niin komea kun testasimme sillä valkoista kauluspaitaa ja kravattia, eikös niin ole että puku miehen tekee:D
Ihanaa nyt illalla olla vaan eikä enää tarvitse miettiä yhtään mitään koska surtu täällä on ainakin Teron puolesta ihan tarpeeksi:( En jaksanut edes ruokaa laittaa vaan tilasin kotiin kaikelle kolmelle pitsat.
Nyt vain toivotan kaikille kaunista viikonloppua ja kirjoitan kun ehdin!

maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Kiirettä pitää

Vähiin on kirjotukset jäänyt kaiken sekamelskan keskellä! Eilen kävi Virpi vauvan ja Nooran kanssa kylässä täällä, kolmen tunnin unet pikkunen otti ja oli vaikea uskoa että vauvalla on koliikki,taitaa vauvat olla vaan vieraskoreita kun Sofiakin on täällä aina niin kiltisti ja pelkkää hymyä:D
Täytyy nyt alkuviikosta käydä tilaamassa kukkakaupasta kukkaseppele anopin hautajaisiin jotka ovat sunnuntaina. Hautajaisvaatteet pitää hankkia. Keskiviikkona on minun lääkäri. Parin viikon päästä on siskon tytön rippijuhlat ja seuraavana päivänä Virpin vauvan ristiäiset, vai menikö ne toistepäin? En edes muista enää mitään.
Rocky voi hyvin paitsi nyt sillä on kukkoiluikä joka tapahtuu niin että kun se on partsilla niin haukkuu ja mölisee oikee lujaa kaikille koirille jotka ohi menee, aidan toisella puolella se on ihan kilttiä poikaa eikä yhtään uhoile kenellekkään:D Kissukin on hyvin pysynyt kotona, syksyllä taisi viimeksi olla ulkona....en edes halua että se karkaa ulos koska autotie ym. vaarat on lähellä.
Tänään on ollut lämmin mutta harmaa ja sateinen päivä aamusta asti, ei haittaa kun kesä on edessä ja on ihanaa kun on jotain mitä odottaa:)
Eipäs muuta kuin hyvät viikon jatkot!