Tuijan Blogi

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

eteenpäin sano mummo lumessa

Parempi olo on jo kuin eilen,ehkä se ikä tekee tehtävänsä:) Pipsalla kyllä loppui lauantaina antibioottikuuri kun oli virtsatietulehdus, aamulla sitten olikin yllätys kun Pipsa heräsi niin sen toinen kylki oli ihan pissinen mutta epäilen että se johhtuu siitä kun Pipsallakin on jo ikää 11v.niin vanha koira ei välttämättä sitä itse huomaa jos tulee nukkuessa pissa alle...seuraamme tilannetta hetken.

On tullut minulta monelta ärräpäät kun ulkona on niin liukasta, en voi sietää sitä kun joutuu kieli keskellä suuta kävelemään vaikka on hyvät kengät jalassa!!!!
Juu ja se meidän remontti on alkanut sillätavalla että Tero pisti olohuoneen ison vaatekaapin kasaan ja se on nyt tuolla ulkona roskiksessa:)Pitääpä miettiä että mihis nyt liinavaatteet laitan!

Tero laitteli eilen joulukuvia sivuillemme ja tarkoitus kyllä oli että minä en niissä kuvissa näy,vahinko mikä paha vahinko!
Huomasin että Kaarinalla ja Timollakin on nyt sitten omat kotisivut ja kivat ovatkin.
Ja Hellulle sekä Annelle terveiset kommenteista,olen aika laiska itse kommentoimaan:(
Jatkanpa taas telkkarin katselua.

tv,Tuija

1 kommenttia:

  • 11.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuijeliini:)
    Täällä vielä illan päätteeksi surffailen ja piipahdin sitten vielä sinun päiväkirjallesikin. Toivottavasti Pipsalla ei nyt sen vakavampaa ole tuo pissajuttu, vaan kuuluu normaaliin vanhenemisilmiöön:)
    Joo täällä kans on aika liukasta ja kyllä minäkin jouduin vähän taiteilemaan kieli keskellä suuta, kun kaupassa kävin:D Ja nyt illalla on satanut jotain "litkua" että ropina vaan on kuulunut ikkunassa, hyh, hyh:(
    Ja ei mitään hätää kuvien suhteen:)) Nehän on tosi hyviä kuvia! Minä kyllä itsekin kieltämättä olen aika kriittinen omista kuvistani kuvasivuillani, aina löydän jotain vikaa:)
    Nyt toivotan teille oikein hyvää yötä, natti, natti:D

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu