Tuijan Blogi

lauantaina, tammikuuta 07, 2006

säpinää ja sähinää:)

On tänään tapahtunut vaikka mitä. Tero kävi ostamassa laminaattilattiaa olkkariin sekä tapettia ja maalia että saataisiin vähän vaihtelua ja kodikkaan näköistä. Ensiviikolla alkaa sitten remontointi. Lauri meni Nooraa hoitamaan ja jää sinne yöksi kun Virpillä on menoja.
Viime yö meni ihan hyvin Oton kanssa,nukuin sohvalla ja Otto vieressä lattialla.Aamulla sain siltä oikeen kunnon pusuherätyksen:) Mutta sai kyllä Ottokin kokea Kissun parsin-neulat kun sohvan alta räppäs ja oikee kunnolla iski Otto pojan kuonoon kiinni,vertahan siinä vähän tuli nenukista. Viivin nassu aina välillä vilahtaa kirjahyllyn takaa..siellä on ja pysyy kun on itse niin päättänyt. No alku aina hankalaa eläintenkin suhteen!
Nyt meillä on sitten ihan vapaaehtoinen vartiointiliike täällä koska Otto pitää huolen ettei kukaan tuntematon tule ovesta sisälle:) Paljon on tässä vielä meillä kaikilla opittavaa uudesta hauvasta ja sen tavoista ja Otolla meidän tavoista.Haukkumista koitamme kitkeä pois ihan siksi kun asumme kerrostalossa ja jatkuvasti rapusta kuuluu ihan outoja uusia ääniä. Kavereita on poika jo saanut Kasperista ja Donnasta..viereisen rapun pumpulipallot:)
Pipsa vähät välittää uudesta ukosta,tärkeintä sille että ruokaa riittää! Mutta Tikru otti heti Oton uudeksi ystäväksi.
Kaarinaltakin sain sähköpostia,kiitos siitä paljon! Hellulle kiitokset kommenteista kuten myös Annelle:)
Jatkan taas tätä "ottolapsen"ihmettelyä:D

1 kommenttia:

  • 8.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka teille sinne Tapanilaan!
    Otto-poika tuossa näyttää kävelevän ja on niin kommeen näköinen, että:D
    Raukka vai sai parsinneulat jo nenuunsa. Kissu se aina on vähän komentelemassa, aika tyttö!!
    Vaihtelu virkistää ja mukavaa sitten kun remontointi on valmis:)
    Minä olinkin tänään aamuvuorossa ja sainkin oikein akuankka-lähdön aamulla, kun Kaarina soitti klo 7 työpaikalta ja pyysi minut sinne koska toinen oli sairastunut. Nyt on ihan mukava olla sitten illan kotona, kun työpäivä on jo tehty.
    Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa teille:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu