Tuijan Blogi

perjantaina, tammikuuta 06, 2006

Otto on meidän:)


Voiko paremmin mennä pitkästä aikaa! Tapasin tänään Pipsan kanssa ulkona Oton ja omistajat Timon ja Virpin,hyvin kaikki meni ja Pipsa sekä Otto tulivat heti toimeen keskenään samoin kuin me ihmisetkin:)
Kävimme yhdessä ensiksi lenkillä koirien kanssa kunnes tulimme sisälle...minua jännitti kissojen suhteen aivan järkyttävästi että käykö katit kimppuun vai tuleeko joukkotappelu! Tikru se tuli ensimmäisenä kaveeraamaan Oton kanssa ja lämmin suhde syttyi heti:)Kissu ja Viivi on ollut jo 5 tuntia piilossa Laurin huoneessa. Kissu kerran pörhisti ja meni piiloon takaisin.Onneksi Otto-poika on kissoihin tottunut.
Aivan mahtava koira on,ei voi muuta sanoa! Omistajat kun lähtivät niin Otto kävi nukkumaan matolle ja välillä haukahtelee outoja ääniä ja välillä leikkii leluilla:) Alku siis on mennyt loistavasti!!! Tero ja Lauri pitävät hyvin paljon Otosta kun on viisas ja komea koiruli!
Mutta kohta lähdemme kävelylle ja tutustumaan uusiin koiraystäviin!
Suuret kiitokset Timolle ja Virpille uudesta ystävästä:) Terveisin Tuija perheineen!

3 kommenttia:

  • 6.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    ONNEA TUHANNESTI UUDEN PERHEENJÄSENEN JOHDOSTA!! Voi miten kaunis poika Otto on:)) Tuossahan koiranne molemmat niin ihanasti makoilee. Minulla aivan ilosta tulee kyyneleet silmiin ja huusin Kaken heti kans katsomaan Ottoa! Olen koko päivän ollut niin hengessä mukana ja tämän tästä käynyt katsomassa, että josko jo on jotain tietoa ja kuvaa Otosta.
    Kyllä se hyvin alkaa varmasti menemään Viivin ja Kissunkin kanssa.
    Tosi mahtavaa että Otto on nyt teidän, iloitsen kanssanne:)))
    Teille iloisia ja onnellisia hetkiä uuden koiranne kanssa ja varmasti paljon helpottaa ikäväännekin Ritan jälkeen, sen voin uskoa. Sieltä koirien taivaasta Ritakin nyt onnellisena katselee, kun Otto sai hyvän, rakastavan kodin:D
    Ihanaa Loppiaisillan jatkoa teille!

     
  • 6.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Sydämelliset onnittelut! Hienolta koiralta Otto näyttää. Aivan ihana.
    Iloitsen teidän kanssanne. :)

     
  • 7.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija:)
    Kovasti kiinnostaa, että mitenkäs eka yö meni Otto-pojan kanssa?
    Juuri tuossa niin nautinnollisen näköisenä makoilee, ja voi "hellan lettas, että toinen on söpö"!
    Eilen kuule pitkän aikaa seurailin koirienne oleskelua ja sitten menitte ulos ja olin tukehtua nauruun, kun kukas muu kun pikku- Tikru hiippaili hyvin varovasti nuuskimaan peittoa ja lelua tuossa lattialla:)))
    Ihanaa lauantaipäivää teidän perheelle!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu