Tuijan Blogi

perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Perjantai ja saunapäivä:)

Olipas tänään aikainen herätys kun Terolla sairasloma loppui ja ei muuta kuin klo.6.00 kahvinkeittoon ja Laurin herätys kouluun,hyvät on unenlahjat pojalla kun "vain" puolituntia herättelin!
Ja aamulla ajattelin kun kaikki olivat täältä lähteneet että Kissu ainakin pysyy välillä kotona niin eikös vaan livahtanut minun jalkojen välistä ulos kun tulin partsilta sisälle. Kissulla oli oikeen pirullinen naurava naama kun meni liukasta polkua alas tuhatta ja sataa,meni mutkatkin suoraksi...pieni hetki vaan kesti kun toi jonkun saaliin partsille ,en tiedä mikä se oli kun en pimeessä kerkenyt näkemään, sitten taas heti Kissu jatkoi matkaa ja toi päästäisen ja sekin meni kurkusta alas sutjakkaasti. Kyllä pisti Kissun touhut vihaksi ja nyt on kotiarestissa!!!

Tuli hyvä mieli kun Merja joka oli Ritan kasvattaja niin oli vieraskirjaamme tänään kirjoittanut ja antanut hyviä vinkkejä Pipsankin hoidossa:) Mutta Pipsalla on se juuri mitä Merja kirjoitti,vanhuudenvaivoja jotka onneksi ei ole nyt enään jatkuneet.

Saunassa käväistiin Teron kanssa ja Lauri lähti Virpille yöksi. Täällä me sitten Teron kanssa vietämme perjantai-iltaa.

Huomisiin: Tuijeliini

1 kommenttia:

  • 14.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta teille:)
    Voi olisipa sauna!! Täällä Ruotsissa on niin tyhmästi, kun ei ole saunaa ollenkaan kerroistaloissa. Ennen kun asuin vielä omassa talossa, rakennettiin sauna sinne ensimmäisenä.
    Oikein mukavaa, leppoisaa viikonloppua niin teille kuin karvaturreille:D

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu