Tuijan Blogi

lauantaina, kesäkuuta 17, 2006

Hui hai hellettä!

Mukava lauantai ja kuuma on.Kissat laitoin toiseen huoneeseen että voin tuulettaa ja laittaa kunnon läpivedon..Kissu kyllä on ihan vapaaehtoisesti taas partsilla ja nauttii auringosta:)
Uunissa porisee karjalanpaisti ja uudet potut tulevat kohta valmiiksi..aina tulee karjalanpaistista mummola mieleen,pienenä inhosin sitä ruuan hajua mummolassa:D
Tänään käväsin Teron ja Rockyn kanssa terassilla ottamassa yhet oluet,ei Rocky kyllä ottanut mutta se poika on aina ja kaikkialla minun mukana,mamman ihana pikkupoika!!!
Eilen oli kyllä Rocky tosi tuhma kun karkasi aidan alta Kissun perään,en edes huomannut kun toinen jolkotti varmasti 15 min.Kissun perässä pitkin pöpelikköä häntä suorana..kun sain tämän "jepen"kiinni ja pistin istumaan ja puhutteluun niin tuli poika nöyränä kotiin.Hävettää vaan kun naapurit nauraa partsilla kun kissa ja koira menee takaa-ajoa ja minä siinä perässä koitan pysyä:(
Kohta tulee Noora tänne yöksi ja siinäkös on vahtimista kun Rocky kaataa lapset kumoon,lapsirakas hauveli:)
Mutta hyvää lauantain jatkoa ystäväiseni!

4 kommenttia:

  • 17.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Kyllä kuule nauratti täällä minuakin, kun oikein "sieluni silmin" näin, miten siellä te kolme mennä porhalsitte peräkkäin ! :) Koiran tosiaan voi pistää puhutteluun, mutta kissapa taitaisi ollakin vähän vaikeampi tapaus.
    Karjalanpaistia, yksi niistä monista lempiruokiani, nami nami !
    Teille myös oikein ihanaa lauantai-illan jatkoa ja pirteää kesämieltä !!

     
  • 17.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Välillä saa tosiaankin hävetä silmät päästä näitten eläinten kanssa,tekee niin tyhmiä juttuja että! Jos Rocky ajaa Kissua takaa ulkona niin että saan koiran ojennukseen..sitten taas Kissu oikeen "nauraa"ja menee suu virneellä vinkkelissä puuhun ja tuntuu että se oikeen lällättää siellä meille että oottepas sitten tyhmiä kun ette puuhun pääse:)
    Nyt on sitten Rockyllakin "murkkuikä" ja sen kyllä huomaa kun korvat puuttuu!
    Oikein lämpöiset lauantai-illan jatkot täältä Tapanilasta:)

     
  • 17.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija! No täällä yksi "nauraja" lisää:) mutta ei noita eläinten kommelluksia siellä voi nauramatta lukea, vaikka ymmärrän just miltä sinusta tuntuu sillä hetkellä, kun helteessä niiden kullanmurujesi perässä laukkaat.
    Lady on ainakin sellainen, jos sille jostain sanoo, se päkättää vastaan. Hyvä ettei vielä irvistele.
    Rocky siellä sitten halailee oikein kunnolla lapsoset:)
    Mukavaa pyhän jatkoa vaan koko perheelle!

     
  • 18.6.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Mulla pitäisi kunto pysyä hyvänä kun näitten kissojen ja koirien perässä menen kuin joku vanha ravihevonen.Kissu se vasta kunnon päkättäjä onkin ja osaa kyllä irvistääkkin jos sille tuulelle sattuu!
    Rocky sai oikeen kunnolla pusutella kun tuli Virpi ja Noora..se poika on semmonen naistenmies ja Virpi antoikin sille uuden lempinimen,se on gigolo:D
    Hyvät illan jatkot teille myös täältä "eläintarhasta"!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu