Tuijan Blogi

sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Mökiltä kotiuduttu!

Tai tulimme jo eilen mökiltä Karjaalta kun kissanhoitaja lähti lomille.Oli todella kiva reissu ja aurinko paistoi melkein koko viikon.Mökki oli pieni mutta kodikas ja hyvin mahduttiin kun eihan siellä oikeestaan muuta tehty kuin nukuttiin,ulkona vietettiin aikaa ja nautittiin luonnon rauhasta! Siellä oli kiva ulkokeittiö,grillikatos ja kunnon puusauna.Mökkinaapurit Petri ja Paula lapsinensa sekä heidän Emma koira olivat mukavia ihmisiä,kovasti yhdessä mölkkyä pelattiin..hyvä peli vaikken koskaan ennen ole sitä pelanut.Paulan kanssa istuin laiturilla yö myöhään ja ihmeteltiin maailman menoa.Lene ja Santtu olivat ensimmäisen yön meidän kanssa mökillä ja sitten suuntasivat Mikkeliin vesisateeseen.
Katiskaan tuli kolme suutaria ja aika isoja oli mutta päästettiin ne vapauteen.
Nauratti toi meidän ulkokissa Kissu kun ei se uskaltanut tulla ollenkaan mökistä ulos,piti oikeen nappaa se kainaloon ja heittää ulos että hätänsä tekee kun en ottanut sen "pottaa" mukaan.Rocky ja Emma ajoi Kissun koivuun ja siellä se keikkui 10 metrin korkeudessa mutta tuli ite alas:)
Pipsa ja Rocky tykkäs olla kovasti mökillä kun sai olla ulkona niin paljon kun halusivat.Menin itse järveen ja nostin Rockyn veteen,ai että se tykkäs pulikoida.Pipsa ei veteen tule niin heitin sen päälle ämpärillisen vettä ettei ole niin kuuma,katsoi mua kyllä vähän vinkkeliin:)
Tero oli aamuyöllä laiturilla Rockyn kanssa katsomassa auringon nousua..Rocky kuuli kun huuhkaja huhuili niin jopas pelästyi ja tuli kuistille jolkuttamaan.Tero kun tuli sitten laiturilta pois niin Rocky säikähti ja meni haukkuen mökin taakse kurkkimaan ja pelkäämään,siinä meidän vahtikoira:D
Lauria alkoi vähän kypsyttämään koko mökkeily ja tietsikkaakin tuli ikävä,sanoi vaan että on city ihminen eikä mikään eräjorma:)
No mutta nyt sitten kotona kökötellään ja koneita naputellaan.Terolla on vielä kolme viikkoa lomaa jäljellä.Tänään laitamme mökkikuvia sivulle.

5 kommenttia:

  • 2.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa vaan Tuija !
    Ja tervetuloa kotiin mökiltä! :)
    Mukavaa että saitte ihanan loman siellä ja hyvät ilmat !
    On ne nuo eläimet monta kertaa jänniä ja arvoituksellisiakin :D Mikähän Kissua sitten niin "ujostutti" mukamas ulosmeno siellä !
    Lauriltahan oli hieno kommentti mökkeilystä :D kyllä nauratti!
    Mahtaa siellä teillä nyt kova naputus käydä, kun tietokoneilla olette monmien päivien jälkeen.
    Hyvää kesäloma edelleen ja hyviä vointeja teille!

     
  • 2.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Oli oikein rentouttava loma.
    Kissu osaa olla välillä ihan ihme hiippari,yleensä menee mökillä ensimmäisenä ulos ja viimesenä sisään mutta ei nyt,jalat ristissä vaan kökötti sisällä:)
    Lauri on onnellinen kun pääsi kotiin ja täällä käy semmonen naputus että kohta tulee jo savua koneista!
    Hyvät voinnit teillekkin terv,cityihmiset:D

     
  • 2.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka taas !
    Ihania kuvia lomaltanne ja tosi mukavan näköinen mökki ja maisemat siellä. Koirat näytti viihtyvän silminnähden, oli niin onnellinen ilme molemmilla :))

     
  • 2.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    No noinkos nopeaa se aika meni:)Huomasin kun olit vierakirjallamme käynyt, että nyt olette kotona.
    Ihanaa että nautitte siellä ja saitte hyvän loman. Kyllähän se hetken viehättää ketä vain tuommonen mökkeily, vaan sitten sitä jo taas haluaa ihmisten ilmoille ja elämään sitä tavanomaista elämäänsä.
    Oli niin tosi mukavia kuviakin sieltä teillä "tuliaisina". Ihania muistoja. Kyllä kesä sittenkin on mahtavaa aikaa.
    Me nyt vain piipahdetaan parin päivän reissulla, mutta ihanaa tulla vähän pois kotoa. Tyydytään nyt tuohonkin vähään.:)
    Mukavaa viikkoa teillekin koko perheelle.

     
  • 3.7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Kyllä olin väsynyt kun mökiltä kotiin tultiin,en tiedä mikä väsytti.Voisin lähteä tältä istumalta takaisin mökkeilemään kun tuntuu että täällä on jatkuva hälinä ja siellä kuului vaan lintujen laulu.
    Mutta nauttikaa tekin reissusta:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu