Tuijan Blogi

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Kylmää täälläkin!

Apua mikä pakkanen -16 astetta ja kova tuuli vielä päälle, minä hölmö menin tänään Pipsaa viemään ulos ja ajattelin että ei varmasti tule kylmä ja jätin pipon kotiin kun muutenkin inhoon pipoja omassa päässäni...no pää jäätyi mutta ei hätää on se ennenkin jäätynyt:) Pipsalla ei ole mitään hätää pakkasilla kun on kunnon turkki. Kissu oli tasan 5 minuuttia aamulla ulkona kun sen piti ne "tarpeensa"vääntää nurkan taakse. Tero raukka se vaan painaa ulkotöitä mutta onneksi on kunnon varusteet niin ei jäädy pystyyn.

Ja ihme on tapahtunut, olen ollut aamukuudesta asti hereillä kun ei vaan ole tänään väsyttänyt ja viime yön nukuin aika huonosti.

Väsäsin vielä illaksi tortilloja ja ne on niin hyviä kun sinne voi laittaa melkein mitä vaan täytteeksi.....paitsi että nälkä menee aina ohi kun ruuan teen, yollä sitten hipsin jääkaapille:)

Monet ovat kotisivujansa uudistaneet ja tosi kivalta näyttävätkin, ehkä mekin joku kaunis päivä
uudistamme!
Mukavia pakkasia vaan kaikille toivottaa jäätynyt Tuijeliini:)

3 kommenttia:

  • 18.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei!

    Enpäs ole kunnolla sivuillanne vieraillutkaan pitkään aikaan, en ole huomannutkaan, että täältäkin löytyy hieno päiväkirja! :)

    Teillähän on ollut "lauhaa", täällä pohjanmaalla on ollut yli 21 astetta pakkasta ja oikein luihin ja ytimiin puskeva tuuli päälle...

    En tiennytkään Ritasta...:( Olen niin pahoillani. Haleja ja voimia!

    Taavin sairaus diagnosoitiin viimein autoimmuunisairaudeksi, joka saattaa parantua kasvun lakattua. Elimistö ei pärjää ilman kortisonia.. :( Nin kauan, kun elimistössä on sitä ei ole hätää. Päälle vain meinaa välillä hyökätä muita allergisia reaktioita. Ja nyt näyttää siltä, että pakkasesta tuli vielä verikorvakin..:( Huoh.

    Noh, kevääseen ollaan menossa jo hurjaa vauhtia!

    Oikein rattoisia pakkaspäiviä!

    T: Maarit ja lauma

     
  • 18.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa taas:)
    Täällä Gävlessä on pakkasta nyt-9 astetta ja jäätävä tuuli on täälläkin. Näyttää siis koko ajan pakkanen vaan kiristyvän.
    Tiedätkö minulla vähän sama juttu, että en ole oikein "pipoihmisiä":))Talvitakissa on huppu niin se on sitten suojana jos oikein on kylmä ja viima. Olen monta kertaa ihmetellyt eläimiä, että miten ne vaan tarkenevatkin siitä turkistaan huolimatta, mutta sitten ne tassut?
    Kohta alkaa telkkarista sarja, lehmän vuosi, jonka tapaan aina katsoa.
    Ihanaa että kaikesta huolimatta ollaan kevättä kohti menossa!
    Lämpimät terveiset teille ja hyvää illan jatkoa:D

     
  • 21.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Tuija, huhuuuu!! Minnekäs olet kadonnut? Olen sinua käynyt etsimässä täältä joka päivä:(
    Toivottavasti pakkanen alkaisi jo sielläkin vähän hellittämään!
    Meillä tänään vain -8 astetta.
    Mukavaa viikonloppua teille:)
    Lämpimin terveisin Hellu, Kake ja "karvapojat"

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu