Tuijan Blogi

tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Väsyttää aina!

En tiedä mikä on kun jatkuvasti väsyttää, aamulla sain väkisin itseni kuudelta pystyyn ja keitin kahvit, sitten kun jäin yksin tänne niin nukahdin ja nukuin vielä silloinkin kun Tero tuli ruokiksella käymään, noloa:( Tuntuu vaan että ei ole mitään mielekästä tekemistä kun aina on kotona!
Aamulla heti kun kauppa aukesi niin kaksi "nilviäistä"oli varastamassa jotakin sieltä ja juoksivat karkuun ja Lauri oli samaan aikaan kaupassa, eipä näytä rosvoillakaan olevan parempaa tekemistä!
Viivi kisusta on tullut paljon rohkeempi kuin ennen, nyt jo tulee viereen sohvalle istumaan ja änkee syliin mutta arkuus johtuu siitä että toinen raukka on ulos syntynyt ja sieltä löydetty ilman emoa. Tänään tuli vasta kolme viikkoa kun Rita nukkui pois, tuntuu että ei oltaisi ikuisuuksin nähty ja nythän se ikävä onkin vasta pahimmillaan, Ritan leikkikaverikin tuli tänään kadulla vastaan:(

Ilma täällä on kylmenemässä kovaa vauhtia, nyt jo tuulee ja luntakin on satanut.
Telkkarista menee pula-ajan sotaelokuva kattelen sitä vaikkei niiden puheesta saakkaan mitään selvää:)
Hyvää tiistain jatkoa kaikille toivoo Tuijeliini

1 kommenttia:

  • 17.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija:)
    Minäpä kirjoitan sinulle pienen viestin näin illan ratoksi:D Olin myös aivan väkisin nukahtaa tuonne sohvalle ja kai se on tämä vuoden aikakin joka aina väsyttää:(
    Kiitos muuten viestistä vieraskirjaani! Mukava kun tykkäät niistä kuvista:) Se kuvatila siinä vaan mielestäni on aivan liian pieni, korkeintaan 30 kuvaa saa siihen. Voishan niitä kuvia tietenkin vaihdella useimmin, mutta sekin on aika iso työ, kun ensin pitää skannata ja sitten niitä harvoin saa just siihen mihin haluaa, kummallista!
    Tuntuu että tosiaankin paljon pitempi aika on jo siitä, kun Rita-hauvanne nukkui pois. Se on totta ja ihmeellistä muuten, että jonkin aikaa kun on metyksestä mennyt, se suru ja ikävä ikäänkuin muuttaa muotoaan ja syvenee:(( Tulee vaan raskaammaksi, mutta sitten tulee aika, että vähän alkaa helpottamaankin ja jaksaa paremmin sen surun ja ikävän kanssa.
    Täällä on koko päivän ollut asteen verran pakkasen puolella, mutta nyt on luvassa lisää lunta.
    Lämpimät terveiset ja jaksamista sekä hyvää illan jatkoa:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu