Tuijan Blogi

lauantaina, tammikuuta 14, 2006

Lapset ne lapset:)

Tänään päivä mennyt vähäsen siivoillessa ja koiran petiä pesten sekä tietysti nämä iänikuiset kaupassa käynnit ja ruuanlaitot.
Lene soitteli päivällä muutamaan otteeseen kampaamosta ja oli kuulemma aika hiljainen työpäivä vaikka on lauantai...oli Lenekin kyllä aika hiljainen kun Santtu lähti eilen työporukan kanssa Tallinnaan ,taitaapi olla tyttö vähän mustasukkainen:) No on kuitenkin Santtu jo kiltisti kotona!

Noora meni tänään ystävänsä 6 vuotis synttäreille johon oli myös lasten disco järjestetty, viihtyi siellä 10 minuuttia kun oli niin paljon vieraita lapsia ja vähäsen ujostutti. Eipä siinä sen kummempaa kuin junalla kohti Tapanilaa tulivat Virpi,Noora,Lauri ja Tatu:)

Telkkaria katselen ja on justiinsa semmosta ohjelmaa joka ei minua kiinnosta pätkän vertaa, Teroa kiinnostaa kun on joku avaruusleffa:D
Olen miettinyt sitä kun Hellu kirjoitti että ruotsissa ei ole kerrostaloissa saunoja ja sitä en ole milloinkaan tiennyt vaan pitänyt aina itsestään selvyytenä että on!

Kellokin näyttää jo olevan 22.52 joten päiväkirja tältäpäivältä on sitten tässä:)

Terveisin, Tuijeliini

1 kommenttia:

  • 15.1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija!
    Mukavaa sitten että tulee tietoosi täältä aivan uutta tietoa:)) Todellakin täällä saadaan tyytyä vain ammeeseen ja suihkuun! Saunaa toki kaipaan kun siihen on pienestä asti tottunut ja miten ihanaa olisi saunotella nytkin lämpimässä, kun on näitä kolotuksia! Yölläkin ei kun vaan taas särkylääkepurkille, kun lonkat oli kuin tulessa:((
    Minä olin eilen Soilen synttäreillä tyttöjen ja vävypoikien kanssa ja oli ihanaa taas olla yhdessä.
    Teille hyvää, leppoisaa sunnuntaipäivää!
    Lämpimin terveisin Hellu ja "pojat"

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu